Østrigsk Vinimport blev etableret i 1994 af Stefanie Almásy. Firmaet samarbejdede med topproducenter fra vinregionerne Burgenland, Wachau, Kamptal, Südsteiermark, Neusiedlersee,Thermenregion og Donauland.

Sortimentet omfatter et stort udvalg af hvidvine, rødvine og dessertvine, som er fremstillet af lokale og internationale druer. Der er især lagt vægt på høj kvalitet.

Du vil her kunne finde en lang række nyttige oplysninger vedrørende vore vine, druerne, producenterne, Østrig som vinland, Østrigsk Vinimport, og meget andet.

Vi elsker Karoline Amalie

Vi elsker Karoline Amalie – vort lille univers. Med den skønneste idylliske have og omgivelser der får jer til at slappe og nyde nuet.

Vi forsøger at kredse om vores gæster så godt vi har lært og man kan være sikre på at det måltid vi serverer er tilberedt med respekt for de råvare vi anvender. Vi bestræber os på at være økologiske.

Vi har lært det klassiske køkken, men kanter det med personlighed. Kristian kommer fra Norge og er glad for det nordiske islæt. Dog kan vi ikke slippe de franske oste helt – de har en stor plads i vore hjerter.

Besøger I Karoline Amalie, kan I være sikre på, at værtskabet er os selv – Rikke og Kristian.

Kig på billederne her på vores hjemmeside og få et lille indblik i omgivelserne.

Vi glæder os til at byde jer velkommen!